Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Εκμεταλλευτείτε ακόμη και τις γωνίες

06-Ιουλ-2018
Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να αξιοποιήσουμε τις γωνίες του σπιτιού μας. Από το να ευχόμαστε όμως να μην υπήρχαν, μπορούμε να τις αναδείξουμε! Παρακάτω θα δείτε μερικούς τρόπους.
Εκμεταλλευτείτε ακόμη και τις γωνίες

Η μικρή γκαρνταρόμπα

Το υπνοδωμάτιό σας είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει μία γκαρνταρόμπα αλλά και αρκετά μεγάλο για να το αγνοήσετε; Μετατρέψτε αυτήν τη γωνιά στη δική σας γωνιά μόδας! Κρεμάστε τα ρούχα της επόμενης μέρας και φτιάξτε το δικό σας δοκιμαστήριο.

Η βιβλιοθήκη

Ποιος αποφασίζει πως θα είναι μία βιβλιοθήκη; Σε αυτήν την περίπτωση, εσείς! Με το σύστημα ΕΚΕΤ και την σειρά LIXHULT μπορείτε να κάνετε τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς. Η συγκεκριμένη βιβλιοθήκη έχει ένα αρχιτεκτονικό στιλ και αρκετούς χώρους για βιβλία, αποθήκευση και διακόσμηση.

Η γκαλερί

Κάποιες γωνίες του σπιτιού φαίνονται λίγο περισσότερο από άλλες. Γιατί να τις αφήσετε και αυτές ανεκμετάλλευτες; Διαλέξτε διάφορες κορνίζες και φτιάξτε μία γωνία που θα μαγνητίζει τα βλέμματα.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: