Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Εκμεταλλευτείτε ακόμη και τις γωνίες

Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να αξιοποιήσουμε τις γωνίες του σπιτιού μας. Από το να ευχόμαστε όμως να μην υπήρχαν, μπορούμε να τις αναδείξουμε! Παρακάτω θα δείτε μερικούς τρόπους.HACKÅS Πόμολο, 2 τεμ.

Η μικρή γκαρνταρόμπα

Το υπνοδωμάτιό σας είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει μία γκαρνταρόμπα αλλά και αρκετά μεγάλο για να το αγνοήσετε; Μετατρέψτε αυτήν τη γωνιά στη δική σας γωνιά μόδας! Κρεμάστε τα ρούχα της επόμενης μέρας και φτιάξτε το δικό σας δοκιμαστήριο.

EKET Ντουλάπι

Η βιβλιοθήκη

Ποιος αποφασίζει πως θα είναι μία βιβλιοθήκη; Σε αυτήν την περίπτωση, εσείς! Με το σύστημα ΕΚΕΤ και την σειρά LIXHULT μπορείτε να κάνετε τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς. Η συγκεκριμένη βιβλιοθήκη έχει ένα αρχιτεκτονικό στιλ και αρκετούς χώρους για βιβλία, αποθήκευση και διακόσμηση.

KNOPPÄNG Κάδρο με πόστερ, σετ 8 τεμ.

Η γκαλερί

Κάποιες γωνίες του σπιτιού φαίνονται λίγο περισσότερο από άλλες. Γιατί να τις αφήσετε και αυτές ανεκμετάλλευτες; Διαλέξτε διάφορες κορνίζες και φτιάξτε μία γωνία που θα μαγνητίζει τα βλέμματα.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.