Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Γυμναστική στο σπίτι

Θέλετε να πάτε για γυμναστική αλλά έξω έχει πολύ ζέστη και το γυμναστήριο είναι ακριβό; Οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος, μία ωραία λύση είναι να έχετε έναν χώρο στο σπίτι για να γυμνάζεστε.


 

Ο εξοπλισμός της γυμναστικής συνήθως πιάνει πολύ χώρο και δεν είναι πάντα και τόσο ωραία λύση το να βρίσκεται διάσπαρτα σε ένα δωμάτιο. Γι’ αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν τοίχο για να τα έχετε όλα τακτοποιημένα και όχι στο πάτωμα. Τα ράφια είναι μία λύση για να έχετε το λάπτοπ σας και τα ηχεία για να ακούτε τη μουσική που σας εμπνέει την ώρα της γυμναστικής (χρησιμοποιήστε το πάνω ράφι για να έχετε αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε την ώρα της γυμναστικής). Στους βραχίονες του ραφιού μπορείτε να βάλετε το στρώμα της γιόγκα και σε μερικά άγκιστρα που θα τοποθετήσετε δίπλα μπορείτε να κρεμάσετε το σχοινάκι σας και τα γάντια του μποξ.

Η ραφιέρα KALLAX είναι στο κατάλληλο μέγεθος για να αποθηκεύσετε τα βαράκια σας (οριοθετήσαμε τα ντουλάπια με τα διαχωριστικά VARIERA για να μην γρατζουνιούνται). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ραφιέρα για να σας βοηθήσει στην γυμναστική και να κάνετε ασκήσεις. Κόψαμε ένα κομμάτι από φελλό και τοποθετήσαμε στην επιφάνεια της ραφιέρας για να μην γλιστράνε τα χέρια σας. Αν αυτή η ραφιέρα δεν ταιριάζει στις ανάγκες σας, δείτε όλες τις ραφιέρες εδώ
KALLAX Ραφιέρα


Ξέρετε αυτά τα λουριά που είναι για να στερεώνετε αντικείμενα στην οροφή του αυτοκινήτου; Είναι τα κατάλληλα για να δέσετε και να κρεμάσετε την μπάλα γυμναστικής.


Μας αρέσει η ιδέα του να μπορείτε να απομονώσετε ένα χώρο. Το μυστικό είναι μία κουρτίνα κρεμασμένη στο ταβάνι. Τελειώσατε την γυμναστική; Κλείστε την κουρτίνα και ξανανοίξτε την αύριο την ώρα που θα θέλετε να γυμναστείτε. Ήρθε η ώρα της γυμναστικής; Ανοίξτε την κουρτίνα, στρώστε κάτω το στρώμα της γιόγκα, ανάψτε μερικά κεριά και χαλαρώστε. Δείτε όλες τις κουρτίνες υπνοδωματίου εδώ

AINA Κουρτίνες, 2 τεμ.