Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ο,τι χρειάζεστε για το μωρό σας σε έναν τοίχο

Έχει αρχίσει το υπνοδωμάτιό σας να μεταμορφώνεται σε παιδικό δωμάτιο; Αναρωτιέστε για το πώς θα υποδεχθείτε το μωρό σας στο σπίτι; Αυτή η ιδέα θα σας λύσει τα χέρια.


Επικοινωνήσαμε με την σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, Christina Breeze, για το πώς θα σκεφτόταν μία λύση που να προσαρμόζεται σε έναν τοίχο. Η σκέψη ήταν ότι αν χωράνε όλα σε έναν τοίχο, τότε θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλο τον υπόλοιπο χώρο του υπνοδωματίου. Το μόνο που χρειάζεστε είναι χώρος για το κρεβάτι και ίσως ένα κομοδίνο.


Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι το πώς τοποθέτησε τα έπιπλα του μωρού με έξυπνο τρόπο. Χρησιμοποιώντας δύο ντουλάπες, μία για τη μαμά και μία για το μπαμπά, στις άκρες του τοίχου, στη μέση δημιουργήθηκε ο ιδανικός χώρος για την κούνια, την αλλαξιέρα και πολλές αποθηκευτικές λύσεις για τα πράγματα του μωρού. Οι ντουλάπες STUVA είναι λειτουργικές για τους γονείς αλλά είναι και κατάλληλα σχεδιασμένες και κατασκευασμένες για το μωρό σας. Δείτε όλα τα έπιπλα αποθήκευσης STUVA εδώ


Μας άρεσε επίσης ο τρόπος με τον οποίο η Christina συνδύασε την ανοιχτή αποθήκευση για να μπορούμε να παίρνουμε εύκολα ό,τι χρειαζόμαστε, όπως πετσέτες και πάνες, με τα κλειστά συρτάρια για ρούχα. Επίσης, το φωτιστικό νυκτός είναι μία ωραία λεπτομέρεια που βοηθάει στην διαδικασία της αλλαγής πάνας τη νύχτα χωρίς να ξυπνήσει ο σύντροφός σας.

Βρείτε τα πάντα για το παιδικό υπνοδωμάτιο εδώ

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να ξαναπουληθεί με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.