Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ξυπνάτε νωρίτερα και δεν θέλετε να ενοχλήσετε τον σύντροφό σας;

Αυτό το άρθρο είναι για αυτούς που προσπαθούν να ντυθούν στο σκοτάδι, που περπατάνε στις μύτες για να μην κάνουν θόρυβο, που χτυπάνε στο κρεβάτι. Είναι για αυτούς που η μόνη στιγμή της ημέρας που είναι με το σύντροφό τους είναι στον ύπνο. Δεν θέλετε τα διαφορετικά ωράρια να επηρεάζουν την καθημερινότητα σας; Φτιάξτε το δωμάτιό σας ώστε να είναι λειτουργικό.

SANELA Κουρτίνα, 2 τεμ.


Είναι 6 το πρωί. Πρέπει να ξυπνήσετε για να πάτε στο γραφείο. Ο σύντροφός σας κοιμάται. Τι κάνετε;

Α) Ντύνεστε στο σκοτάδι χωρίς να βρίσκετε τα ρούχα που θέλετε στη ντουλάπα;

Β) Ανάβετε το φως και ξυπνάτε τον σύντροφό σας;

Γ) Ή θα κάνετε ό,τι κάναμε και εμείς; Βάζετε μία διαχωριστική κουρτίνα γύρω από το κρεβάτι ώστε να μην περνάει το φως και χρησιμοποιείτε LED φώτα μόνο μέσα στη ντουλάπα για να μπορείτε να διαλέξετε τα ρούχα που θα φορέσετε.Βάλτε ένα φωτιστικό LED πάνω στη συρταριέρα και κάνετε το μακιγιάζ σας ενώ ο σύντροφός σας κοιμάται. Θα έχετε κλείσει και τις κουρτίνες οπότε δεν θα τον ξυπνήσει το φως.


Είναι 10 το βράδυ. Μόλις έχετε γυρίσει από το γραφείο. Πεινάτε αλλά δεν υπάρχει κάτι να φάτε. Η κουζίνα όμως είναι δίπλα από το υπνοδωμάτιο και ο σύντροφός σας λογικά κοιμάται για να μπορεί να ξυπνήσει στις 6 το πρωί για να πάει στο γραφείο. Τι κάνετε;

Α) Παραγγέλνετε φαγητό (πάλι!);

Β) Μαγειρεύετε όσο το δυνατόν πιο σιγά και αφήνετε το πλύσιμο των πιάτων για αύριο (πάλι!);

Γ) Ή θα κάνετε ό,τι κάναμε και εμείς; Πήραμε τις κορνίζες RIBBA, βγάλαμε το τζάμι, βάλαμε μέσα ύφασμα και το γεμίσαμε με βαμβάκι. Έτσι κάναμε τη δική μας ηχομόνωση στο υπνοδωμάτιο.


Βάλτε διπλές κουρτίνες για να μη μπαίνει το φως του ήλιου και σας ξυπνάει το πρωί.

FLÖRT Θήκη τηλεχειριστηρίου

Η δόνηση του κινητού είναι πολύ ενοχλητική. Βάλτε μία θήκη τηλεχειριστηρίου στο πλάι του κρεβατιού για να ξυπνάτε πιο εύκολα.

HEKTAR Σποτ με κλιπ (A++)

Είναι 12 το βράδυ. Έχετε φάει το βραδινό σας και θέλετε να διαβάσετε το βιβλίο σας λίγο πριν κοιμηθείτε. Το πρόβλημά σας είναι ότι κοιμάται ο σύντροφός σας. Τι κάνετε;

Α) Θα πάρετε ένα πάπλωμα και θα πάτε να διαβάσετε στο σαλόνι (θα έχει κρύο και δεν θα είναι αναπαυτικά);

Β) Θα ξαπλώσετε, θα ανάψετε το πορτατίφ και θα αναγκάσετε τον σύντροφό σας να γυρίσει πλευρό;

Γ) Ή θα κάνετε ό,τι κάναμε εμείς; Εμείς σκεφτήκαμε να βάλουμε μία κουρτίνα στη μέση του κρεβατιού και ένα σποτ με κλιπ σε κάθε μεριά του κρεβατιού ώστε να μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο χωρίς να ενοχλεί το φως τον σύντροφό σας.


Άμα θέλετε να πείτε κάτι στο σύντροφό σας αλλά δεν θέλετε να τον ξυπνήσετε μπορείτε να του αφήσετε σημείωμα στον τοίχο.