Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες και λύσεις για να αποθηκεύσετε τα καλοκαιρινά ρούχα

Ήρθε η εποχή που θα πρέπει να αποθηκεύσετε τα καλοκαιρινά ρούχα και να βγάλετε τα χειμωνιάτικα. Για αυτό το λόγο σας εμπνέουμε με ιδέες και λύσεις ώστε να τα αποθηκεύσετε με τέτοιο τρόπο που θα είναι εύκολο να τα ξαναβγάλετε τις ηλιόλουστες μέρες.

VARDÖ Συρτάρι κρεβατιού
ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ βρίσκοντας το κατάλληλο σημείο για αποθήκευση. Τα ρούχα καλό είναι να βρίσκονται σε ένα σταθερό μέρος με ξηρή θερμοκρασία παρά σε ένα υπόγειο ή μία σοφίτα. Στη συνέχεια, πλύνετε τα ρούχα και διπλώστε τα για να τα τοποθετήσετε σε υφασμάτινα κουτιά (εμείς αυτά προτιμάμε για να «αναπνέουν»). Θα σας φανεί χρήσιμο αν χωρίσετε τα ρούχα σε παντελόνια, μπλούζες και παπούτσια, σε διαφορετικά κουτιά ώστε να βρίσκετε αυτό που ψάχνετε εύκολα.

TJENA Κουτί με καπάκι
ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ καλό είναι να τα τοποθετείτε μέσα σε θήκες για ρούχα ή μέσα από ένα καθαρό παλτό. Για να τα προστατέψετε από τη φθορά και τα σκισίματα χρησιμοποιήστε ξύλινες ή υφασμάτινες κρεμάστρες με χαρτί περιτυλίγματος ενδιάμεσα από κάθε ρούχο.KVARNVIK Κουτί, σετ 3 τεμ.
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΠΕΛΑ ΜΕ ΓΕΙΣΟ προτιμήστε να τα καθαρίσετε πριν τα αποθηκεύσετε σε κουτιά. Αν τα γεμίσετε με χαρτί περιτυλίγματος, θα κρατήσουν το σχήμα τους. Μία ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε ένα κομοδίνο από τη στοίβα των κουτιών και να εξοικονομήσετε λίγο χώρο ακόμα.ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ. Έχουν κατασκευαστεί ακριβώς για αυτόν τον λόγο – για να αποθηκεύουμε τα ρούχα μας. Από τη στιγμή λοιπόν που πιάνουν από μόνες τους αρκετό χώρο γιατί να μην τις χρησιμοποιήσουμε; Βάλτε μία επένδυση από χαρτί περιτυλίγματος αν η βαλίτσα είναι παλιά και λίγο αρωματικό λεβάντας για να απομακρύνετε τα έντομα.

Βρείτε τα πάντα για την αποθήκευση μικρών πραγμάτων εδώ.