Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Ανοίγουν τα σχολεία, αλλαγές στην κουζίνα

19-Ιουν-2017

Κάποιες φορές το να επαναφέρετε την οικογένεια στο σχολικό πρόγραμμα είναι πιο δύσκολο από την ίδια τη ρουτίνα του σχολείου. Τώρα μπορεί να γίνει λίγο πιο εύκολο. Τα παιδιά μπορούν σίγουρα να βοηθήσουν και ίσως να τους αρέσει και όλη αυτή η διαδικασία. Βάζοντας σε ένα χώρο το κολατσιό τους για το σχολείο θα το παίρνουν μόνα τους για να το βάζουν στην τσάντα τους και δεν θα χρειάζεται να τους το δίνετε εσείς. Άρα έχετε μία ευθύνη λιγότερη (για τώρα τουλάχιστον).

Ανοίγουν τα σχολεία, αλλαγές στην κουζίνα

Το πρωινό

Βάλτε σε ένα συρτάρι (όσο πιο μεγάλο, τόσο καλύτερα) όλα τα πράγματα που χρειάζονται τα παιδιά για να ξεκινήσουν τη μέρα τους. Βάλτε μέσα μπολ, κουτάλια, δημητριακά, ψωμί και ό,τι άλλο χρειάζεται. Τοποθετήστε τα μέσα σε καλάθια και κουτιά για να είναι πιο τακτοποιημένα.

Το σνακ

Όταν τα παιδιά έρχονται από το σχολείο είναι κουρασμένα και πεινασμένα. Πρέπει να μπορούν να βρουν εύκολα τα σνακ τους και να μην ψάχνουν σε όλη την κουζίνα. Μπορείτε απλώς να βάλετε μία ράγα και να κρεμάσετε μερικά καλάθια. Ένα για τα φρούτα, ένα για τους χυμούς και ένα για όλα τα υπόλοιπα. Στην ουσία τα αγαπημένα τους σνακ θα είναι σε μία σειρά.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: