Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Μίνιμαλ λεπτομέρειες σε ένα μικρό και στιλάτο υπνοδωμάτιο

Μία διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων αντιμετώπισε την πρόκληση να φτιάξει ένα όμορφο μικρό υπνοδωμάτιο συνδυάζοντας στιλ και οργάνωση.

Γνωρίστε την διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων

«Ήθελα να δείξω πως είναι εφικτό να φτιαχτεί ένα στιλάτο υπνοδωμάτιο που να φαίνεται ευρύχωρο ακόμα και αν είναι μικρό,» λέει η διακοσμήτρια Helen Svensson. «Ελπίζω να πάρετε αρκετή έμπνευση από τον σχεδιασμό του.»

Επιλέξτε γήινους τόνους

Τα φυσικά υλικά θα κάνουν τον χώρο πιο «ζεστό» και μίνιμαλ. «Συνδύασα μπαμπού και ρατάν, λινό και βαμβάκι σε γήινες αποχρώσεις,» λέει η Helen. Ένα ντουλάπι EKET στερεωμένο στον τοίχο, λειτουργεί και σαν κομοδίνο. «Το φωτιστικό οροφής KNIXHULT δίνει ατμόσφαιρα χωρίς να πιάνει χώρο από το κομοδίνο

Έξυπνη αποθήκευση

Η Helen επέλεξε το κρεβάτι MALM για τον απλό σχεδιασμό του και τοποθέτησε από κάτω κουτιά αποθήκευσης. «Αυτά τα κουτιά αποθήκευσης κρεβατιού ταιριάζουν τέλεια σε αυτό το κρεβάτι, εκμεταλλεύονται όλον τον χώρο και το ρατάν ταιριάζει πολύ στους φυσικούς τόνους του υπνοδωματίου. Το καπάκι θα κρατήσει τα ρούχα σας καθαρά όλο τον χρόνο.»

Λειτουργική συρταριέρα

Προσθέστε στιλ στην αποθήκευση. «Επιλέξαμε αυτή τη συρταριέρα που έχει χώρο για όλα τα αντικείμενα ενός ζευγαριού, αλλά μπορείτε να βάλετε και διακοσμητικά στοιχεία στην πάνω επιφάνεια, όπως φυτά και βιβλία,» λέει η Helen. «Πρόσθεσα και μερικές κορνίζες με μερικά επιπλέον φωτιστικά

Έξυπνη γωνιά

Μετατρέψτε μία ανεκμετάλλευτη γωνιά στον κατάλληλο χώρο για να ετοιμάζεστε. «Ένας καθρέφτης είναι πρακτικός, αλλά αντανακλά και φως στον χώρο και τον κάνει να φαίνεται μεγαλύτερος από ότι είναι,» λέει η Helen. «Διαβάστε τα αγαπημένα σας περιοδικά σε μία αναπαυτική πολυθρόνα

Αποθήκευση με στιλ

Σε έναν μικρό χώρο είναι ιδανική η επίτοιχη αποθήκευση. «Εδώ χρησιμοποιήσαμε άγκιστρα από μπαμπού για να κερδίζετε χώρο από το πάτωμα χωρίς να χαλάσουμε την αισθητική του χώρου. Προσθέστε ένα καλάθι ρατάν για αποθήκευση διάφορων αξεσουάρ δίπλα από τα ρούχα που έχετε επιλέξει για την επόμενη μέρα.»

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.