Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ένα ζεστό και ευχάριστο υπνοδωμάτιο

Δεν χρειάζονται πολλά για να φτιάξετε το υπνοδωμάτιο που θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας. Εμπνευστείτε από υφάσματα, λευκά είδη και διακοσμητικά που θα κάνουν το υπνοδωμάτιό σας ονειρικό.

ELDTÖREL Κάλυμμα μαξιλαριού
Το επίκεντρο του υπνοδωματίου είναι το κρεβάτι, οπότε ξεκινήστε από αυτό. Φτιάξτε μία ζεστή γωνιά με παπλώματακλινοσκεπάσματα και διακοσμητικά μαξιλάρια σε χρώματα που σας χαλαρώνουν, είτε αυτά είναι απαλές φυσικές αποχρώσεις, είτε είναι πιο έντονοι τόνοι. Κρατήστε μία ηρεμία στα λευκά είδη και δώστε στιλ στον χώρο γύρω από το κρεβάτι με κορνίζες και πόστερ, απαλές υφές και χαμηλό φωτισμό. Ολοκληρώστε το αποτέλεσμα με μικρές αποθηκευτικές λύσεις που εξυπηρετούν για να έχετε τακτοποιημένα μικρά αντικείμενα δίπλα από το κρεβάτι σας.

DALFRED Σκαμπό μπαρ
Μην παραλείψετε να φτιάξετε τον χώρο απέναντι από το κρεβάτι. Θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βλέπετε μόλις ξυπνάτε. Βάλτε μερικά ράφια και τοποθετήστε πάνω αντικείμενα που έχετε συλλέξει, που σας χαλαρώνουν ή σας εμπνέουν. Όταν τα βαρεθείτε, μπορείτε να τα αλλάξετε θέση ή να βάλετε καινούρια αντικείμενα.


«Ένας άνετος χώρος με βοηθάει να χαλαρώνω και να μην σκέφτομαι άγχη και δουλειές,» λέει η Νατάσα που μένει μαζί με τον σύντροφό της τον Αλέξανδρο. «Διακοσμήστε τον χώρο όπως σας εξυπηρετεί χωρίς να χρειάζεται να τον αλλάζετε συχνά. Αυτό που καταλάβαμε είναι ότι η απλότητα είναι πολύ ωραία και δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι ίδιοι. Αυτό είναι κάτι που μας χαλαρώνει.»

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.