Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ένας ονειρικός γάμος που μπορείτε να οργανώσετε μόνοι σας

Πιστεύουμε πολύ στην απλότητα και την λιτότητα. Για την ακρίβεια, με αρκετή φαντασία (και τις συμβουλές τις διακοσμήτριας Λίνας) μπορούμε να ετοιμάσουμε μόνοι μας και οικονομικά ακόμη και την δεξίωση ενός γάμου.

TERJE Πτυσσόμενη καρέκλα
Ψάχνετε να βρείτε χώρο δεξιώσεων; Μην αγχώνεστε! Ενώστε διάφορα τραπέζια που έχετε στο σπίτι για να φτιάξετε μία μεγάλη τραπεζαρία. Δεν πειράζει αν δεν είναι όλα στο ίδιο μέγεθος ή σχήμα. Όσο κάνετε το στήσιμο, μην ξεχάσετε να στρώσετε και μερικά χαλιά (για αυτήν την τραπεζαρία χρειαστήκαμε 6).

SOLIG Κουνουπιέρα, διακοσμητική
Σε αυτήν τη μικρή γωνιά μπορούν οι καλεσμένοι και οι οικογένεια να γράφουν ευχές στο βιβλίο αλλά και να βγάλετε τις πιο όμορφες φωτογραφίες καθ’ όλη την διάρκεια της δεξίωσης.

IVAR Καρέκλα, πεύκο
Δώσαμε μία πιο όμορφη πινελιά στις καρέκλες του ζευγαριού. Κόψαμε δύο κομμάτια ξύλου που να χωράνε μεταξύ των ξύλων της πλάτης, τα τυλίξαμε με ύφασμα και πλέξαμε τα αρχικά του ζευγαριού πάνω στο ύφασμα.

ELLY Πετσέτα κουζίνας, 4 τεμ.
Φτιάξτε εύκολα ένα τραπεζομάντηλο μέσης ενώνοντας και ράβοντας μεταξύ τους πετσέτες κουζίνας. Θα έχετε ένα πιο όμορφο και απλό αποτέλεσμα. Για να διακοσμήσετε το τραπέζι μπορείτε να βάλετε σε βάζα μικρά τεχνητά φυτά και να τα γεμίσετε με νερό. Μαζί με την πετσέτα φαγητού βάλτε και διάφορα κομφετί και καλαμάκια κοκτέιλ για να διασκεδάσουν οι καλεσμένοι σας.Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να ξαναπουληθεί με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.