Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες και λύσεις για ένα επιτυχημένο καλοκαιρινό πάρτι

Οργανώστε ένα απολαυστικό γεύμα στον κήπο ή την βεράντα σας με τους αγαπημένους σας. Εμπνευστείτε από τις συμβουλές μας και όλα θα είναι πιο εύκολα.


Δημιουργήστε μία τραπεζαρία που να χωράει όλους τους φίλους σας

Κάνετε μία επιλογή από διάφορα έπιπλα, υφάσματα και χρώματα για να δημιουργήσετε μία όμορφη ατμόσφαιρα. Χρησιμοποιήστε έπιπλα που έχετε ήδη στο σπίτι σας. Τα χαλιά θα δώσουν μία πινελιά από σπίτι. Τοποθετήστε διάφορα ριχτάρια και μαξιλάρια για να έχετε ακόμη περισσότερες χώρους για να κάτσουν οι φίλοι σας.


Βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για το σερβίρισμα

Αν δεν έχετε πολύ χώρο, δοκιμάστε να βάλετε τα πάντα πάνω στο τραπέζι. Για μία πιο άνετη λύση, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιο τρόλεϊ. Όταν το χρειάζεστε θα το έχετε δίπλα από το τραπέζι και όταν δεν είναι πια χρήσιμο, θα το βάζετε στην άκρη. Μπορείτε να σερβίρετε τα αναψυκτικά σε ένα συρμάτινο καλάθι με χερούλια για να το μεταφέρετε πιο εύκολα από την κουζίνα στο τραπέζι.

FÖRESLÅ Μπολ, σετ 2 τεμ.

Ατμόσφαιρα με διακοσμητικά και φωτιστικά

Όταν νυχτώσει κάντε το πάρτι ακόμη πιο ατμοσφαιρικό με μερικά φωτιστικά με μπαταρίες στα σημεία που δεν υπάρχουν πρίζες. Εμείς επιλέξαμε μερικά ηλιακά κρεμαστά φωτιστικά και μία γιρλάντα φωτισμού LED που μπορείτε να την έχετε σε εξωτερικό χώρο όλο το καλοκαίρι. Προσθέστε την δική σας πινελιά επιλέγοντας διακοσμητικά που σας αρέσουν – εμείς διαλέξαμε κάτι μίνιμαλ και λευκό.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.