Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

5 οικονομικές ιδέες διακόσμησης με φυτά

Φέρτε το καλοκαίρι μέσα στο σπίτι! Δεν χρειάζεται να είστε καλοί στην κηπουρική ή να έχετε αρκετά χρήματα για να διαθέσετε. Εμπνευστείτε από 5 ιδέες διακόσμησης που θα φέρουν την καλοκαιρινή φρεσκάδα μέσα στο σπίτι.

CYLINDER Βάζο/μπολ, 3 τεμ.
1. Μετατρέψτε ένα παράθυρο. Φτιάξτε έναν εντυπωσιακό συνδυασμό από κρεμαστά φυτά και κόψτε λουλούδια εκτός εποχής. Χρησιμοποιήστε σπάγκο και κρεμάστε βάζα σε διάφορα μήκη και το παράθυρό σας σίγουρα θα τραβάει τα βλέμματα.

KASSEBY Κουτί-βιτρίνα
2. Τοποθετήστε τα σε κορνίζες. Κάνετε το καλοκαίρι να κρατήσει περισσότερο τοποθετώντας φρέσκα φυτά σε κορνίζες. Έτοιμο! Η αίσθηση του καλοκαιριού θα κρατήσει περισσότερο! Για πιο πολύ χρώμα και νεκρή φύση, επιλέξτε ένα κουτί-βιτρίνα, γεμίστε το με φρέσκα λουλούδια και απολαύστε την αλλαγή στα χρώματά τους όσο θα ξεραίνονται.

SMYCKA Τεχνητό λουλούδι, γαρύφαλλο

3. Ανανεώστε ένα φωτιστικό. Αναζητήστε ένα παλιό φωτιστικό οροφής και διακοσμήστε το με διάφορα τεχνητά φυτά. Βγάλτε το καπέλο του φωτιστικού και τυλίξτε γύρω-γύρω τα αγαπημένα σας φυτά.

FRIDFULL Κασπό
4. Φτιάξτε μία μονόχρωμη σύνθεση. Κάντε τα φυτά να είναι το επίκεντρο του χώρου. Επιλέξτε διάφορα κασπό και κάνετε όμορφους συνδυασμούς. Φροντίστε οι αποχρώσεις των φυτών να αναδεικνύουν τα κασπό.

VILJESTARK Βάζο
5. Αγαπήστε την απλότητα. Συνδυάστε δύο βάζα και τοποθετήστε φρεσκοκομμένα λουλούδια. Με αυτόν τον τρόπο θα ανανεώσετε την τραπεζαρία σας ή το τραπέζι μέσης.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.