Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ένα ζεστό καθιστικό για να φιλοξενείτε τους φίλους σας

Τι είναι αυτό που σας μαγνητίζει στο σπίτι ενός ανθρώπου; Να είναι φιλόξενο και κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. Σκεφτήκαμε λοιπόν αυτό και φτιάξαμε ένα άνετο, λειτουργικό και μικρό καθιστικό που έχει τα πάντα. Από αποθηκευτικούς χώρους μέχρι λύσεις για ύπνο. Ελάτε να δείτε!

KLIPSK Δίσκος κρεβατιού
Ένα σπίτι που είναι φιλόξενο, πρέπει να είναι πρώτα από όλα φιλόξενο και για εσάς. Μη ξεχνάμε ότι δικό σας είναι το σπίτι και εσείς περνάτε τον περισσότερο χρόνο εκεί! Οπότε, αν θέλετε να περάσετε το Σάββατό σας βλέποντας σειρές στον υπολογιστή, μπορείτε να το κάνετε. Πάρτε ένα αφράτο ριχτάρι και μερικά μαξιλάρια, έναν δίσκο κρεβατιού και ένα τραπεζάκι μέσης για τον υπολογιστή και τον καφέ σας.

EKET ντουλάπι

Βρείτε τα πάντα για το σύστημα ΕΚΕΤ εδώ


Ένας τοίχος με αποθηκευτικούς χώρους βοηθάει στην οργάνωση του σπιτιού πριν φιλοξενήσετε τους φίλους σας. Βάλτε τα εύθραυστα αντικείμενα όπως κεριά και βάζα στα ψηλά ράφια. Κρατήστε ένα ντουλάπι άδειο για να μπορείτε να βάλετε πράγματα της τελευταίας στιγμής. Μην ανησυχείτε τόσο για την καθαριότητα. Ένα τακτικό σπίτι δείχνει αρκετά περιποιημένο και καθαρό. Μη ξεχάσετε να βάλετε σε κορνίζες φωτογραφίες με τους φίλους σας. Έτσι θα ξέρουν πόσο σημαντικοί είναι για εσάς!

IVAR Ντουλάπι
Για γραφείο χρησιμοποιήστε έναν χώρο που θα μπορεί να λειτουργήσει και σαν κομμάτι του καθιστικού. Βάλτε όλα τα απαραίτητα αντικείμενα για τη δουλειά σας σε ένα ντουλάπι και βάψτε το ένα χρώμα που να ταιριάζει με το υπόλοιπο καθιστικό. Το γραφείο και τα φωτιστικά ταιριάζουν αρμονικά στον χώρο οπότε θα είναι κομμάτι του καθιστικού σας. Κρεμάστε την καρέκλα σε έναν γάντζο για να μην είναι στη μέση. Μία ελαφριά πολυθρόνα θα σας φανεί πολύ εξυπηρετική γιατί θα την μεταφέρετε όπου την έχετε ανάγκη. Είτε για να χαλαρώσετε, είτε για να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο.

VIMLE Διθέσιος καναπές με 1 μπράτσο

Βρείτε τα πάντα για το σύστημα καναπέδων VIMLE εδώ


Μία μέρα με τους φίλους σας μπορεί άνετα να εξελιχθεί σε ένα βραδινό πάρτι. Τοποθετήστε τα τραπεζάκια μέσα κάτω από το γραφείο. Χρησιμοποιήστε σκαμπό σαν μικρά τραπέζια. Η κρεμασμένη καρέκλα στον τοίχο μπορεί να λειτουργήσει σαν καλόγερος για να κρεμάσετε τα παλτό. Θέλετε αφού τελειώσει το πάρτι να μείνουν και σπίτι σας; Μειώστε τον φωτισμό με στόρια. Τοποθετήστε και διάφορα παπλώματα και υφάσματα, ένα σημείο με φορτιστές και ένα κουτί με παντόφλες και ωτοασπίδες.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.