Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Λύσεις αποθήκευσης για την ντουλάπα σας

Η καθημερινή ενασχόληση με τα ρούχα μας μπορεί να είναι συναρπαστική αλλά και κουραστική και είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Μπορούμε, ωστόσο, να κάνουμε την διαδικασία ευκολότερη ακολουθώντας μερικές απλές ιδέες. Τις συγκεντρώσαμε όλες, για ντουλάπες και ρούχα κάθε μεγέθους και σχήματος.

Ο εύκολος και έξυπνος τρόπος για το κρέμασμα των ρούχων

Αρχίζει συνήθως κάπως έτσι: ένα πεταμένο μπλουζάκι ή ένα παντελόνι σε μία καρέκλα. Μετά κι άλλο μπλουζάκι. Στο τέλος της εβδομάδας, έχετε να τακτοποιήσετε ένα βουνό από ρούχα. Με μία ράγα ρούχων μπορείτε να βλέπετε και να βρίσκετε τα ρούχα σας, χωρίς να γεμίζει το σπίτι με άτακτες στοίβες. Επίσης, οι ράγες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως διαχωριστικό χώρου.

Η οργάνωση ξεκινά από μέσα μας

Η πρωινή προετοιμασία μπορεί να περιλαμβάνει διάφορες αποφάσεις και μία πιεστική καθημερινότητα. Χρησιμοποιώντας κουτιά ρούχων μπορείτε να βλέπετε και να βρίσκετε ό,τι χρειάζεστε εύκολα, και να το παίρνετε γρήγορα.

«Υιοθετώντας και εφαρμόζοντας οργάνωση στη διαχείριση και τη φροντίδα των ρούχων σας, μπορείτε να μειώσετε αποτελεσματικά την ακαταστασία. Μία πολύ απλή συμβουλή για ένα πιο τακτοποιημένο σπίτι και λιγότερες στοίβες ρούχων μέσα στην ημέρα είναι να ορίσετε ένα σημείο στο οποίο θα κρεμάτε τα ρούχα που έχουν φορεθεί, αλλά δεν χρειάζονται ακόμη πλύσιμο.»
Chiara Effroi Lutteri, Διακοσμήτρια, IKEA

Είναι ωραίο να ετοιμάζεστε για ειδικές περιστάσεις, όταν φυσικά έχετε τον χρόνο και την ενέργεια. Για όλες σχεδόν τις υπόλοιπες ημέρες, μία βασική επιλογή άνετων ρούχων είναι η σωστή επιλογή. Τα διαλέγετε εύκολα και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

Η αισθητική συναντά την λειτουργικότητα εκεί που κρεμάτε τα πανωφόρια σας. Ένας καλόγερος είναι μια αδιαμφισβήτητα στιλάτη προσθήκη σε οποιοδήποτε χολ.

Ένας μαγικός τρόπος για να κρύβετε τα ρούχα

Μπορεί να μην είναι βεστιάριο, όμως μία ντουλάπα μαζί με κουρτίνες ενδεχομένως είναι μία έξυπνη λύση. Τραβήξτε την κουρτίνα και θα έχετε μία «βιτρίνα» υψηλής ραπτικής. Κλείστε τις κουρτίνες για μια πιο απλή και αρμονική εικόνα, και απολαύστε έναν καλύτερο και πιο ήρεμο χωρίς τον θόρυβο από το άνοιγμα της ντουλάπας. Αν το υπνοδωμάτιο σας δεν είναι το σωστό σημείο, μπορείτε να τη μεταφέρετε οπουδήποτε. Όταν δεν την χρησιμοποιείτε, απλώς κλείστε τις κουρτίνες και το δωμάτιο θα ξαναγίνει όπως ήταν πριν.

Μία συρταριέρα με ροδάκια είναι η τέλεια λύση αποθήκευσης για τα αξεσουάρ σας ή διάφορα μικρά αντικείμενα που χρησιμοποιείτε και μπορεί να εξυπηρετήσει όλα τα μέλη της οικογένειας. Όταν έρχεται η στιγμή να αποθηκεύσετε τα πράγματα της προηγούμενης σεζόν, απλώς γεμίστε την και μετακινήστε την.

Ζήτω τα αξεσουάρ!

Οι μικρές λεπτομέρειες ολοκληρώνουν το ντύσιμό σας. Φροντίστε, λοιπόν, τα αξεσουάρ σας με προσοχή. Τέτοια εύχρηστα καλάθια θα σας βοηθήσουν να βλέπετε τι ακριβώς έχετε και πού.

Κρεμάστρες για τις τελικές πινελιές

Φουλάρια, κολιέ, γραβάτες, κορδέλες και άλλα πολλά. Αυτή η κρεμάστρα έχει διάφορες χρήσεις. Επίσης, ό,τι τοποθετήσετε σε αυτήν θα δείχνει προσεγμένο και κομψό.

Οι χαρές της αποθήκευσης των ρούχων της προηγούμενης σεζόν! Πακετάρετε τα χειμωνιάτικα πουλόβερ σας μακριά από τη σκόνη και τη φθορά και καλωσορίστε την Άνοιξη. Έξι μήνες αργότερα, ανακαλύπτετε ξανά τα παλιά αγαπημένα σας ρούχα που είναι σαν καινούργια.

Η πρωινή προετοιμασία μπορεί να περιλαμβάνει δύσκολες αποφάσεις και πιεστικούς χρόνους. Χρησιμοποιώντας όμως είδη οργάνωσης και κουτιά μπορείτε να βλέπετε και να βρίσκετε ό,τι χρειάζεστε εύκολα, και να το παίρνετε γρήγορα.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.