Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ένα ευέλικτο γραφείο στο καθιστικό σας

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν την επιλογή να δουλεύουν από το σπίτι τους, άλλοι πιο συχνά και άλλοι πιο σπάνια. Αν το σπίτι σας είναι μικρό, φτιάξτε ένα γραφείο σε μία γωνιά του καθιστικού. Ακολουθήστε αυτές τις ιδέες για να έχετε την απόλυτη ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ελεύθερου χρόνου στο σπίτι.

EKET Ντουλάπι
KVISSLE Θήκη για επιστολές
EKBY ALEX Ράφι με συρτάρι 

Συνδυαστικές αποθηκευτικές λύσεις

Αφιερώστε έναν τοίχο για την αποθήκευση όλων των απαραίτητων αντικειμένων για την δουλειά σας. Συνδυάστε ντουλάπια, ράφια και συρταριέρες στο ίδιο χρώμα για να φτιάξετε την δική σας αποθηκευτική λύση. Αν βάλετε ετικέτα σε κάθε ντουλάπι, σίγουρα θα βρίσκετε ό,τι ψάχνετε πιο γρήγορα. Αν χρησιμοποιείτε στην δουλειά σας μεγάλα ρολά χαρτιού, μία ωραία ιδέα είναι να τα τοποθετείτε στους βραχίονες στήριξης για να μην πιάνουν παραπάνω χώρο.


Λειτουργικά έπιπλα

Ένας άνετος χώρος εργασίας είναι απαραίτητος και βοηθάει στην αποδοτικότητα. Επενδύστε σε ένα σκαμπό ρυθμιζόμενου ύψους που θα σας κρατάει σε εγρήγορση και θα βοηθήσει στην καλή στάση του σώματος την ώρα της δουλειάς. Το ύψος ρυθμίζεται εύκολα ώστε να ταιριάζει με το ύψος του γραφείου με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού κάτω από το κάθισμα.

TERJE Πτυσσόμενη καρέκλα 
FJANTIG Άγκιστρο, 3 τεμ. 

Χώρος για τους συνεργάτες

Για να είναι ευπρόσδεκτοι και οι συνεργάτες σας στο σπίτι σας και να μπορούν να καθίσουν στο γραφείο, μπορείτε να κρεμάσετε πτυσσόμενες καρέκλες σε άγκιστρα και ανά πάσα στιγμή να έχετε επιπλέον θέσεις. Χρησιμοποιείστε φυτά για να δώσετε λίγο χρώμα και να αισθανθείτε πιο κοντά στην φύση. Αυτό θα βοηθήσει και τον χώρο του γραφείου να φαίνεται σαν κομμάτι του καθιστικού.

BEKANT Μονάδα αποθήκευσης 
SAMMANHANG Κουτί με καπάκι, 4 τεμ.
SAMMANHANG Κουτί με καπάκι, 3 τεμ. 


Γραφείο που μετακινείται εύκολα

Αλλάξτε θέση στο γραφείο σας ώστε να έχετε το φως που χρειάζεστε ή απλώς για να έχετε καλύτερη θέα. Αυτή η μονάδα αποθήκευσης με ρόδες λειτουργεί είτε σαν αποθηκευτικός χώρος ή σαν μικρό γραφείο. Στα πλαϊνά μπορείτε να τοποθετήσετε σημειώσεις με μαγνήτες ή να τοποθετήσετε άγκιστρα.

«Έξυπνο» φωτιστικό

Όταν ο χώρος είναι περιορισμένος, είναι απαραίτητο να έχετε λειτουργικά αντικείμενα. Ένα τέτοιο αντικείμενο είναι αυτό το φωτιστικό γραφείου με ασύρματη φόρτιση αλλά και με θύρα USB αν προτιμάτε να φορτίσετε με καλώδιο.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.