Καλώς ήλθατε στην IKEA!

4 τραπέζια, 5 τρόποι για να τα τοποθετήσετε

02-Νοε-2018
Το καθιστικό είναι συνήθως το δωμάτιο που μία οικογένεια περνάει τον περισσότερο χρόνο, κάνοντας πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό τα έπιπλά σας να είναι λειτουργικά. Εδώ έχουμε 4 τραπέζια, αλλά 5 τρόπους για να τα αξιοποιήσετε.
4 τραπέζια, 5 τρόποι για να τα τοποθετήσετε

Ο καθημερινός ήρωας

Για καθημερινή ευελιξία, ενώστε δύο τραπέζια για να τρώτε το μεσημεριανό ή το βραδινό όλοι μαζί και τοποθετήστε δύο τραπέζια κολλητά στον τοίχο που θα χρησιμοποιηθούν ως γραφεία.

Το τέλειο δείπνο με φίλους

Όταν έχετε καλεσμένους στο σπίτι, ενώστε τα 3 τραπέζια για να καθίσουν και να απολαύσουν το γεύμα και το τρίτο χρησιμοποιήστε το σαν μπουφέ. Απλό και όμορφο!

Παιχνίδι στο καθιστικό

Με τέσσερα τραπέζια, λίγη λευκή διακοσμητική ταινία και ένα δίχτυ του πινγκ-πονγκ, το τουρνουά είναι έτοιμο.

Ο πιο λειτουργικός χώρος

Τοποθετείστε τα τραπέζια σε σχήμα ζιγκ-ζακ και θα δημιουργηθούν χώροι για παιχνίδι, για διάβασμα ή δουλειά και για να απολαύσετε τον καφέ σας.

Τακτοποίηση ρούχων

Ταξινομείστε και διπλώστε τα φρεσκοπλυμένα ρούχα μαζί με όλη την οικογένεια. Τοποθετήστε δύο τραπέζια ώστε να γίνει το δίπλωμα των ρούχων και άλλα δύο για την ταξινόμηση.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: