Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες και λύσεις οργάνωσης για τον χώρο πλυντηρίου

Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Kristina Pospelova μας βοηθάει να φτιάξουμε έναν χώρο πλυντηρίου ακόμη και ο χώρος είναι περιορισμένος.

ALGOT Κάθετος οδηγός τοίχου/απλώστρα ρούχων

Έξυπνες λύσεις

«Χαμηλά ράφια και μανταλάκια που ακόμη και μικρά παιδιά φτάνουν κάνουν το πλύσιμο των ρούχων παιχνίδι,» λέει η Kristina. « Το Σύστημα Αποθήκευσης ALGOT είναι μία λειτουργική λύση για όλες τις ανάγκες σας ακόμη και σε μικρούς χώρος. Αν οι ανάγκες σας αλλάξουν, μπορείτε να αλλάξετε και το Σύστημα Αποθήκευσης. Αν βάλετε μία ράγα, μπορείτε να κρεμάτε τα ρούχα και να στεγνώνουν εξοικονομώντας χώρο και χωρίς να χρειάζονται σίδερο!»

SAMLA Κουτί με καπάκι

Εύκολη οργάνωση

«Διάφανα κουτιά σας βοηθούν να βρίσκεται γρήγορα ό,τι ψάχνετε και κάνουν τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος αφού μπορείτε να δείτε μέσα από αυτά. Τοποθετήσαμε όλα τα χημικά σε ψηλά ράφια για να μην τα φτάνουν τα παιδιά. Για τα υπόλοιπα αντικείμενα, όπως υλικά ραπτικής, χρησιμοποιείστε μικρότερα κουτιά και καλάθια

SKÅDIS Διάτρητος πίνακας με αξεσουάρ

Εξοικονόμηση χώρου

«Η ιδέα μας ήταν να κάνουμε μία γωνιά του μπάνιου χρήσιμη. Ακόμη και αν δεν έχετε χώρο για όλη τη σύνθεση, μπορείτε να πάρετε κομμάτια από αυτή την ιδέα και να τα τοποθετήσετε όπου εξυπηρετεί. Ο διάτρητος πίνακας SKÅDIS είναι μικρός αλλά πολύ λειτουργικός και προσαρμόζεται στις ανάγκες σας με διάφορα αξεσουάρ. Το ράφι πάνω από το πλυντήριο θα σας βοηθήσει στο δίπλωμα των ρούχων.»

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.