Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

5 διασκεδαστικά παιχνίδια στον κήπο με ένα κομμάτι ύφασμα

Θέλετε να δελεάσετε τα παιδιά για να βγουν να παίξουν στον κήπο παρά να κάθονται μπροστά από την τηλεόραση ή το tablet; Ίσως να έχουμε την λύση! Πήραμε αυτό το κομμάτι ριγέ ύφασμα και σκεφτήκαμε διάφορους ευχάριστους τρόπους που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. Με λίγη φαντασία και ψαλίδια ξεκινήσαμε φτιάχνοντας αυτήν την απλή σκηνή που κρεμάσαμε με σπάγκο.

SOFIA Ύφασμα με το μέτρο

Θέατρο

Κόψαμε δύο κομμάτια από το ύφασμα για να φτιάξουμε δύο κουρτίνες. Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένα σχοινί απλώματος ρούχων, μανταλάκια για να τα κρεμάσετε και διακοσμητικά για την παράσταση.


Παιχνίδι μνήμης

Κόψτε τη μία από τις δύο κουρτίνες σε τετράγωνα κομμάτια και ράψτε από την άλλη όψη ζευγάρια από εικόνες για να φτιάξετε το παιχνίδι μνήμης. Πως παίζεται; Στην μία όψη υπάρχει το ριγέ ύφασμα και στην άλλη συνδυασμοί εικόνων. Τώρα πρέπει να θυμάστε που υπάρχουν οι ίδιες εικόνες.


Βάλε γκολ

Για αυτό το παιχνίδι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την άλλη κουρτίνα και να κόψετε τρύπες σε διάφορα μεγέθη. Προσθέστε νούμερα σε κάθε τρύπα που θα δείχνουν τους πόντους, μικρές και μεγάλες μπάλες και το παιχνίδι ξεκινάει. Αυτή είναι μία ωραία ιδέα και για παιδικό πάρτι.


Καυτή λάβα

Τι να κάνετε τα κομμάτια υφάσματος που κόψατε για να κάνετε τις τρύπες; Ακόμα ένα παιχνίδι φυσικά! Πηδήξτε πάνω στο ύφασμα χωρίς να πατήσετε το έδαφος – την καυτή λάβα.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.