Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Φτιάξτε μία γωνιά για διάβασμα

10-Αυγ-2018
Πολλά παιδιά δεν θέλουν τον χώρο διαβάσματος απομονωμένο. Δημιουργήστε μία γωνιά στην κουζίνα, στο καθιστικό, ακόμα και στο χολ, αφιερωμένη στο διάβασμα των παιδιών.
Φτιάξτε μία γωνιά για διάβασμα

Για να φτιάξετε αυτή τη γωνιά, διαλέξτε ένα μικρό γραφείο και τοποθετήστε το στον τοίχο. Συνδυάστε το με μία περιστρεφόμενη καρέκλα και ο χώρος διαβάσματος θα πιάνει πολύ λίγο χώρο. Στα ράφια θα βάλετε τα βιβλία και τις ζωγραφιές. Στο πρώτο ράφι σας προτείνουμε να τοποθετήσετε το φωτιστικό ώστε να προσαρμόζεται και να φωτίζει εκεί που θέλει το παιδί να διαβάσει. Με το παιδικό γραφείο σε έναν κοινό χώρο του σπιτιού, τα παιδιά μπορούν να ακούνε μουσική όσο διαβάζουν και οι γονείς συζητάνε.

Σύστημα Αποθήκευσης ALGOT

Φωτισμός

Αν το παιδί σας προτιμάει να διαβάζει έχοντας πολύ φως, τοποθετήστε το γραφείο δίπλα από ένα παράθυρο. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, ένα σποτ με κλιπ είναι η λύση.

Φωτιστικά γραφείου

Καρέκλα γραφείου

Πολλά παιδιά συγκεντρώνονται καλύτερα όταν μπορούν να κουνιούνται, για παράδειγμα να γυρνάνε στην καρέκλα.

Παιδικές καρέκλες γραφείου

Μικρή αποθήκευση

Μία μίνι συρταριέρα και κουτιά αποθήκευσης σε διάφορα μεγέθη θα σας βοηθήσουν να τα έχετε όλα σε τάξη.

Αποθήκευση μικρών πραγμάτων

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: