Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Το διάβασμα γίνεται παιχνιδάκι

Έρευνες δείχνουν ότι τα παιδιά συγκεντρώνονται καλύτερα όταν υπάρχει μία μικρή κίνηση. Εδώ θα βρείτε 3 παιχνιδιάρικους τρόπους για να τα βοηθήσετε να συγκεντρωθούν!

GUNGGUNG Κούνια

Ένα διάλειμμα για λίγη κούνια

Ένα γρήγορο διάλειμμα κάθε 20 λεπτά βοηθά τα παιδιά να συγκεντρωθούν. Φτιάξτε μία γωνιά για παιχνίδι δίπλα από το γραφείο ώστε να κάνουν το διάλειμμά τους και μετά να συνεχίσουν το διάβασμα.

VIMUND Παιδική καρέκλα

Αφήστε τα να στριφογυρνάνε

Πολλές φορές μπορεί να ενοχλείστε όταν τα παιδιά στριφογυρίζουν στην καρέκλα. Διαβάστε όμως το αποτέλεσμα μίας έρευνας! Τα παιδιά συγκεντρώνονται καλύτερα όταν διαβάζουν και στριφογυρίζουν ταυτόχρονα. Άρα την επόμενη φορά κάνετε λίγη υπομονή και αφήστε τα να στριφογυρνάνε.

ANILINARE Σημειωματάριο

Οι μικρές ζωγραφιές των μεγάλων μυαλών

Είναι γνωστό ότι οι σημειώσεις βοηθούν στην συγκέντρωση. Ίσως είναι λιγότερο γνωστό ότι και οι μικρές ζωγραφιές, το παιχνίδι με χάντρες ή ό,τι άλλο απασχολεί τα χέρια τους, τους βοηθάει. Πιάστε ένα μολύβι και δημιουργείστε.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.