Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Παράδεισος στην πόλη

Αυτή η μοντέρνα όαση σχεδιάστηκε από τις διακοσμήτριες εσωτερικών χώρων Nina Parkeborn και Pella Hedeby για τον Κατάλογο ΙΚΕΑ 2019 και ο στόχος ήταν να δημιουργήσουν ένα φωτεινό και ευάερο σπίτι για πλήρη χαλάρωση.

GRÖNLID Γωνιακός καναπές με ανοιχτή άκρη, 3 θέσεων

Έπιπλα για διαφορετικές ανάγκες

«Διαμορφώστε το καθιστικό σας με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει διάφορες ανάγκες και όχι απαραίτητα γύρω από την τηλεόραση,» λέει η Nina. «Χρειάζεστε χώρο για να περνάτε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και με φίλους αλλά και γωνίες για τις ώρες που είστε μόνοι σας. Εκτός από τις απαραίτητες καρέκλες για όσους μένουν στο σπίτι, να έχετε και μερικές επιπλέον για όταν έρχονται επίσκεψη οι φίλοι σας.»

«Για να είναι το καθιστικό σας μίνιμαλ, μία εύκολη ιδέα είναι να μην έχετε πολλά έπιπλα. Ένα Σύστημα Καναπέδων που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και στον χώρο σας είναι ιδανικό. Δοκιμάστε ένα με πολλά και μαλακά μαξιλάρια για να ξαπλώνετε και να ξεκουράζεστε.»

BESTÅ Έπιπλο TV

Περιορίστε τα χρώματα και τα υλικά

Αν θέλετε να υπάρχει ισορροπία και αρμονία, η Nina προτείνει να επιλέξετε λίγα χρώματα και υλικά. Σε αυτό το διαμέρισμα η Nina και η Pella συνδύασαν λευκό με ανοιχτόχρωμο ξύλο. Στο καθιστικό επέλεξαν ένα μίνιμαλ ντουλάπι σε ανοιχτό χρώμα που ταιριάζει με το πάτωμα και τα ντουλάπια της κουζίνας.

IVAR Ντουλάπι

Χρώματα που ταιριάζουν

Η Nina και η Pella στην κουζίνα έβαψαν δύο ντουλάπια στο ίδιο χρώμα του τοίχου ώστε να ταιριάζουν και με την υπόλοιπη διακόσμηση.


«Βρείτε έναν χώρο για όλα. Έτσι, θα έχετε όλα σας τα πράγματα τακτοποιημένα και θα είστε και εσείς ήρεμοι.»

Nina Parkeborn, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων IKEA

VILTO Ραφιέρα

Ένα σπα στο σπίτι σας

Στο μπάνιο, οι διακοσμήτριες χρησιμοποίησαν ανοιχτή αποθήκευση σε χρώμα σημύδας μαζί με παλ πλακάκια για να κάνει λίγη αντίθεση. «Αντικείμενα που δεν θέλετε να φαίνονται μπορούν να μπουν στα συρτάρια και το σαπούνι, τα κεριά και οι πετσέτες μπορούν να τοποθετηθούν στην ανοιχτή αποθήκευση. Οι ραφιέρες του μπάνιου είναι πολύ λειτουργικές και για την κουζίνα για να βάλετε σκεύη μαγειρικής και πετσέτες.»


Χώρος χαλάρωσης

«Κάνετε το δωμάτιό σας τον απόλυτο χώρο ξεκούρασης. Επιλέξτε φυσικά υλικά και ζεστά χρώματα και τοποθετείστε τα ρούχα σε ντουλάπες με συρόμενες πόρτες για να εξοικονομήσετε χώρο.»

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.