Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Πώς να γίνετε δημιουργικοί με μία νησίδα κουζίνας

Οι νησίδες κουζίνας είναι ένα πολύ λειτουργικό έπιπλο για να χρησιμοποιείται μόνο στην κουζίνα. Δείτε πως μπορoύν να φανούν χρήσιμες και σε άλλους χώρους του σπιτιού.

VADHOLMA Νησίδα κουζίνας με ράγα

Παιχνίδι και διασκέδαση

Είναι μία πιο ευέλικτη λύση από ότι ένα απλό τραπέζι μέσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους χώρους πέρα από την κουζίνα. Επίσης, είναι πιο ψηλή από ένα τραπέζι τραπεζαρίας με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο για όλη την οικογένεια και τους φίλους να διασκεδάσουν. Παίξτε επιτραπέζια, διαβάστε με τα παιδιά σας, μετατρέψτε τη ακόμα και σε κουκλοθέατρο. Θα το λατρέψουν τα παιδιά.

AINA Ύφασμα με το μέτρο

Μία κουρτίνα για περισσότερο στιλ

Κρεμάστε στην ράγα της νησίδας μία κουρτίνα και αυτόματα τα παιδιά σας θα έχουν ακόμα έναν λόγο για παιχνιδιάρικες παραστάσεις. Φτιάξαμε μόνοι μας μία κουρτίνα από ύφασμα με το μέτρο αλλά αν δεν σας αρέσει το ράψιμο, χρησιμοποιείστε μία έτοιμη κουρτίνα.

KULLABERG σκαμπό

Ένα διαφορετικό χολ

Αυτή η νησίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν διαχωριστικό σε ένα δωμάτιο. Αν λοιπόν δεν έχετε χολ, η νησίδα είναι η λύση που θα διατηρήσει όλα σας τα αντικείμενα σε τάξη για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας.

GODAFTON Κερί LED, 2 τεμ.

Λίγη χαλάρωση

Ακόμη και αν η νησίδα είναι στην κουζίνα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Αξιοποιήστε τη για πολλές δραστηριότητες χαλάρωσης όπως να ετοιμάσετε και να απολαύσετε μία κούπα ζεστό καφέ ή τσάι ή να αφήσετε ένα βιβλίο να σας συνεπάρει.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.