Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Πώς να γίνετε δημιουργικοί με μία νησίδα κουζίνας

19-Οκτ-2018
Οι νησίδες κουζίνας είναι ένα πολύ λειτουργικό έπιπλο για να χρησιμοποιείται μόνο στην κουζίνα. Δείτε πως μπορoύν να φανούν χρήσιμες και σε άλλους χώρους του σπιτιού.
Πώς να γίνετε δημιουργικοί με μία νησίδα κουζίνας

Παιχνίδι και διασκέδαση

Είναι μία πιο ευέλικτη λύση από ότι ένα απλό τραπέζι μέσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους χώρους πέρα από την κουζίνα. Επίσης, είναι πιο ψηλή από ένα τραπέζι τραπεζαρίας με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο για όλη την οικογένεια και τους φίλους να διασκεδάσουν. Παίξτε επιτραπέζια, διαβάστε με τα παιδιά σας, μετατρέψτε τη ακόμα και σε κουκλοθέατρο. Θα το λατρέψουν τα παιδιά.

Μία κουρτίνα για περισσότερο στιλ

Κρεμάστε στην ράγα της νησίδας μία κουρτίνα και αυτόματα τα παιδιά σας θα έχουν ακόμα έναν λόγο για παιχνιδιάρικες παραστάσεις. Φτιάξαμε μόνοι μας μία κουρτίνα από ύφασμα με το μέτρο αλλά αν δεν σας αρέσει το ράψιμο, χρησιμοποιείστε μία έτοιμη κουρτίνα.

Ένα διαφορετικό χολ

Αυτή η νησίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν διαχωριστικό σε ένα δωμάτιο. Αν λοιπόν δεν έχετε χολ, η νησίδα είναι η λύση που θα διατηρήσει όλα σας τα αντικείμενα σε τάξη για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας.

Οργάνωση στο χολ

Είναι δύσκολο να υπάρχει οργάνωση στο χολ αλλά με την νησίδα γίνεται πιο εύκολο από ό,τι φαντάζεστε. Με αποθηκευτικά κουτιά και καλάθια θα είναι όλα σας τα αντικείμενα τακτοποιημένα.

Λίγη χαλάρωση

Ακόμη και αν η νησίδα είναι στην κουζίνα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Αξιοποιήστε τη για πολλές δραστηριότητες χαλάρωσης όπως να ετοιμάσετε και να απολαύσετε μία κούπα ζεστό καφέ ή τσάι ή να αφήσετε ένα βιβλίο να σας συνεπάρει.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: