Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Πώς να ξεκινήσετε με τον «έξυπνο» φωτισμό

Εγκαταστήστε ένα σετ

Πώς να εγκαταστήσετε το σετ πύλης δικτύου TRÅDFRI

Η εφαρμογή IKEA Home smart και η πύλη δικτύου κάνουν τον έλεγχο του φωτισμού στο σπίτι σας πολύ εύκολο. Ρυθμίστε χρονοδιακόπτες για ένα ομαλό ξύπνημα, δημιουργήστε συνθέσεις φωτισμού ανάλογα με τη διάθεσή σας και τη δραστηριότητα που κάνετε ή ακόμα ελέγξτε τα φωτιστικά ξεχωριστά. Δείτε το βίντεο και μάθετε πώς να ξεκινήσετε με το σετ πύλης δικτύου TRÅDFRI.


Εγκαταστήστε το σετ τηλεχειριστηρίου TRÅDFRI (έγχρωμο και λευκό φάσμα)

Ανοίξτε το τηλεχειριστήριο, τοποθετήστε την μπαταρία που περιλαμβάνεται και είναι έτοιμο! Αυτό το βίντεο είναι ένας αναλυτικός οδηγός για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το σετ τηλεχειριστηρίου TRÅDFRI.


Εγκαταστήστε το σετ ρύθμισης φωτισμού TRÅDFRI (θερμό λευκό)

Ανοίξτε τον ροοστάτη, τοποθετήστε την μπαταρία που περιλαμβάνεται και είναι έτοιμο! Αυτό το βίντεο είναι ένας αναλυτικός οδηγός για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το σετ ρύθμισης του φωτισμού TRÅDFRI.


Εγκαταστήστε το σετ αισθητήρα κίνησης TRÅDFRI*

Ανοίξτε το καπάκι στο πίσω μέρος του αισθητήρα κίνησης και τοποθετήστε τις μπαταρίες που περιλαμβάνονται. Ρυθμίστε το σύμβολο στο φεγγάρι ώστε το φως να ενεργοποιείται από τον αισθητήρα κίνησης μόνο όταν είναι σκοτεινά ή ρυθμίστε το σύμβολο στον ήλιο ώστε να λειτουργεί με το φως της ημέρας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τον χρόνο απενεργοποίησης μετά από 1, 5 ή 10 λεπτά χωρίς κίνηση. Αυτό το βίντεο είναι ένας αναλυτικός οδηγός για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το σετ αισθητήρα κίνησης TRÅDFRI.

*Αφορά τον κωδικό: 303.835.11

Προσθέστε/Αφαιρέστε Πηγές Φωτός

Προσθέστε λαμπτήρες και πάνελ

Είναι εύκολο να προσθέσετε πηγές φωτός, όπως λαμπτήρες και πάνελ στο τηλεχειριστήριό σας.

1. Εγκαταστήστε την πηγή φωτός και ενεργοποιήστε τον κύριο διακόπτη ρεύματος.
2. Κρατήστε το τηλεχειριστήριο σε απόσταση 5 cm από την πηγή φωτός και πατήστε το κουμπί ζεύξης για 10 δευτερόλεπτα (βρίσκεται κάτω από το καπάκι του τηλεχειριστηρίου).
3. Ένα κόκκινο φως θα λάμψει στο τηλεχειριστήριο και μόλις η σύνδεση γίνει επιτυχώς, το φως του λαμπτήρα ή του πάνελ θα μειωθεί σε ένταση και θα αναβοσβήσει μία φορά.

Δείτε αυτά τα βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να προσθέσετε πηγές φωτός στο τηλεχειριστήριό σας.


Προσθέστε έναν λαμπτήρα LED ασύρματου ελέγχου στο τηλεχειριστήριό σας.


Προσθέστε πολλούς λαμπτήρες

Εάν έχετε ένα φωτιστικό με περισσότερους από έναν λαμπτήρες που βρίσκονται κοντά, θα πρέπει να τους αντιστοιχίσετε έναν προς έναν. Εγκαταστήστε τον πρώτο λαμπτήρα, συνδέστε τον και μετά αφαιρέστε τον. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε τον δεύτερο λαμπτήρα, συνδέστε τον και αφαιρέστε τον κτλ. Κάντε το ίδιο με όλους τους λαμπτήρες.

Δείτε αυτό το βίντεο για να μάθετε πώς να συνδέσετε φωτιστικά με πολλούς λαμπτήρες.


Αφαιρέστε λαμπτήρες ή πάνελ

Για να αφαιρέσετε μία «έξυπνη» πηγή φωτός, κάντε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων της, αναβοσβήνοντας τον κύριο διακόπτη 6 φορές.


Προσθέστε έναν λαμπτήρα στο σετ ρύθμισης φωτισμού TRÅDFRI

Για να επεκτείνετε το σετ ρύθμισης φωτισμού TRÅDFRI με έναν άλλο λαμπτήρα, εγκαταστήστε τον λαμπτήρα και ενεργοποιήστε τον κύριο διακόπτη. Κρατήστε τον ασύρματο ροοστάτη σε απόσταση 5 εκατοστών από τον λαμπτήρα. Πατήστε το κουμπί ζεύξης για 10 δευτερόλεπτα (βρίσκεται κάτω από το καπάκι). Όταν συνδεθεί επιτυχώς, το φως του λαμπτήρα θα μειωθεί σε ένταση και θα αναβοσβήσει μία φορά.

Δείτε αυτό το βίντεο για να μάθετε πώς να προσθέσετε έναν λαμπτήρα στο σετ ρύθμισης φωτισμού TRÅDFRI.


Προσθέστε έναν λαμπτήρα στον αισθητήρα κίνησης TRÅDFRI*

Για να επεκτείνετε το σετ αισθητήρα κίνησης TRÅDFRI με έναν άλλο λαμπτήρα, εγκαταστήστε τον λαμπτήρα και ενεργοποιήστε τον κύριο διακόπτη. Κρατήστε τον αισθητήρα κίνησης σε απόσταση 5 εκατοστών από τον λαμπτήρα και πατήστε το κουμπί ζεύξης για 10 δευτερόλεπτα (βρίσκεται στο πίσω μέρος). Όταν συνδεθεί επιτυχώς, το φως του λαμπτήρα θα μειωθεί σε ένταση και θα αναβοσβήσει μία φορά και θα εμφανιστεί ένα κόκκινο φως στο μπροστινό μέρος του αισθητήρα κίνησης.

Δείτε αυτό το βίντεο για να μάθετε πώς να προσθέσετε έναν λαμπτήρα στο σετ αισθητήρα κίνησης TRÅDFRI.

*Αφορά τον κωδικό: 303.835.11


Προσθέστε πάνελ φωτισμού FLOALT

Μάθετε πώς να επεκτείνετε το σύστημα «έξυπνου» φωτισμού IKEA με πάνελ φωτισμού FLOALT. Αυτό το βίντεο θα σας δείξει πώς να συνδέσετε το πάνελ και το τηλεχειριστήριο με την εφαρμογή IKEA Home smart και την πύλη δικτύου.

Προσθέστε/Αφαιρέστε Συσκευές Ελέγχου

Προσθέστε ένα σετ ρύθμισης φωτισμού TRÅDFRI (θερμό λευκό)

Μπορείτε εύκολα να επεκτείνετε το σύστημα «έξυπνου» φωτισμού IKEA με το σετ ρύθμισης φωτισμού TRÅDFRI, τον αισθητήρα κίνησης και τα πάνελ φωτισμού LED FLOALT. Δείτε αυτό το βίντεο για να μάθετε πώς να προσθέσετε ένα σετ ρύθμισης φωτισμού TRÅDFRI (θερμό λευκό) στην εφαρμογή IKEA Home και στην πύλη δικτύου.


Προσθέστε ένα σετ αισθητήρα κίνησης TRÅDFRI*

Δείτε αυτό το βίντεο για να μάθετε πώς να προσθέσετε ένα σετ αισθητήρα κίνησης TRÅDFRI στην εφαρμογή IKEA Home smart και στην πύλη δικτύου.

*Αφορά τον κωδικό: 303.835.11

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με τον «έξυπνο» φωτισμό;

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον «έξυπνο» φωτισμό.

Συχνές ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων «έξυπνου» φωτισμού.

Υποστήριξη για την εφαρμογή IKEA Home smart & την πύλη δικτύου TRÅDFRI