Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Υποστήριξη για την εφαρμογή IKEA Home smart & την πύλη δικτύου TRÅDFRI


Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το σύστημα Home smart. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα «έξυπνα» προϊόντα σας με τηλεχειριστήρια. Αλλά εάν θέλετε να τα συνδέσετε με το κινητό σας, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή και να έχετε την πύλη δικτύου TRÅDFRI.

Πώς να ξεκινήσετε και πώς να χρησιμοποιήσετε το σύστημα IKEA Home smart.

Συχνές ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων για την εφαρμογή IKEA Home smart και την πύλη δικτύου.

Εφαρμογή IKEA Home smart.

Κατεβάστε την εφαρμογή για να ελέγχετε τα προϊόντα IKEA Home smart σε συνδυασμό με την πύλη δικτύου TRÅDFRI.

Πώς λειτουργεί:

Προσθέτοντας την πύλη δικτύου TRÅDFRI στο WiFi router του σπιτιού σας και κατεβάζοντας την εφαρμογή IKEA Home smart, το σπίτι σας μεταμορφώνεται. Η πύλη δικτύου  επικοινωνεί με τα συνδεδεμένα «έξυπνα» προϊόντα φωτισμού, προσφέροντάς σας έναν πλήρη έλεγχο μέσω του κινητού σας. Μπορείτε να προσθέσετε «έξυπνο» φωτισμό, «έξυπνα» στόρια και πρίζες με ασύρματο έλεγχο, ώστε να μετατρέψετε τα απλά φωτιστικά σε «έξυπνα». Έπειτα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, αλλάζετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Τέσσερις τρόποι να ρυθμίσετε το σύστημα IKEA Home smart:

Είτε προτιμάτε συσκευές, είτε ηλεκτρονικές εφαρμογές, η ΙΚΕΑ σας παρέχει και τα δύο. Αλλάξτε την ατμόσφαιρα του χώρου σας με το πάτημα ενός κουμπιού, με μία απλή κίνηση του χεριού σας, με το άγγιγμα της οθόνης σας ή απλώς με τον ήχο της φωνής σας.

1. Τηλεχειριστήριο

Ρυθμίστε τα «έξυπνα» ΙΚΕΑ προϊόντα σας με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Σχεδιάζοντας προϊόντα με σωστή ποιότητα

Αυτό που κάνει τον σχεδιασμό ΙΚΕΑ μοναδικό είναι ότι οι προμηθευτές μας συμμετέχουν στην διαδικασία του σχεδιασμού με ενεργό ρόλο. Στην πρώτη φάση του σχεδιασμού, οι υπεύθυνοι ανάπτυξης των προϊόντων μας και οι σχεδιαστές μας συνεργάζονται στενά με τα τμήματα παραγωγής και τους τεχνικούς κατευθείαν στο σημείο παραγωγής. Αυτή η ειδική συνεργασία μας βοηθά να αναπτύσσουμε πρωτοπόρες τεχνικές και να διατηρούμε τις τιμές μας χαμηλές.