Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Πως να χρησιμοποιήσετε τα ηχεία SYMFONISK

Πως να χρησιμοποιήσετε το επιτραπέζιο φωτιστικό με ηχείο SYMFONISK

Μπορείτε να ανάψετε / σβήσετε το φως χωρίς να επηρεαστεί ο ήχος ή το ηχείο. Μπορείτε να αφήσετε τον ήχο να παίζει ή να τον διακόψετε με τα ενσωματωμένα χειριστήρια του επιτραπέζιου φωτιστικού. Πιέστε το κουμπί αναπαραγωγής δύο φορές για μετάβαση στο επόμενο κομμάτι και τρεις φορές για επιστροφή στο προηγούμενο κομμάτι. Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά /- για να ρυθμίσετε την ένταση.

Πως να χρησιμοποιήσετε το ηχείο για ράφι SYMFONISK

Μπορείτε να αφήσετε τον ήχο να παίζει ή να τον διακόψετε με τα ενσωματωμένα χειριστήρια του ηχείου. Πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής δύο φορές για μετάβαση στο επόμενο κομμάτι και τρεις φορές για επιστροφή στο προηγούμενο κομμάτι. Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά /- για να ρυθμίσετε την ένταση.

Πως να συνδέσετε τα ηχεία SYMFONISK σας στερεοφωνικά

Θα πρέπει να συνδέσετε δύο ή περισσότερα όμοια ηχεία SYMFONISK στο ίδιο δίκτυο WiFi. Στην εφαρμογή Sonos*, μεταβείτε στo «Room settings» και επιλέξτε ένα από τα ηχεία σας SYMFONISK. Πατήστε την επιλογή «Create stereo Pair» και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται. 

*Η εφαρμογή Sonos δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη στα ελληνικά.

Πως θα έχετε ήχο σε περισσότερα δωμάτια με το ηχείο SYMFONISK

Στην εφαρμογή Sonos* θα βρείτε την επιλογή «Rooms» επιλέξτε την για να δείτε πού παίζει η μουσική σας. Μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να παίξετε διαφορετική μουσική σε κάθε δωμάτιο ή την ίδια παντού. 

*Η εφαρμογή Sonos δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη στα ελληνικά.

Πως αναπαράγετε την ίδια μουσική από το ένα δωμάτιο στο άλλο

Σας αρέσει η μουσική που παίζει σε ένα άλλο δωμάτιο; Πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής στο ηχείο σας για λίγα δευτερόλεπτα και η μουσική θα ξεκινήσει να παίζει.

Πως να συνδέσετε και να ρυθμίσετε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου Sonos με το ηχείο SYMFONISK

Χρησιμοποιώντας το Sonos Beam ή κάποιο άλλο προϊόν οικιακού κινηματογράφου Sonos, μπορείτε να συνδέσετε δύο επιτραπέζια φωτιστικά με ηχείο SYMFONISK ή δύο ηχεία για ράφι SYMFONISK, ως ηχεία στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου σας.

Πως να ρυθμίσετε το SYMFONISK με το Trueplay

Αρχικά, εγκαταστήστε τo επιτραπέζιο φωτιστικό SYMFONISK ή το ηχείο για ράφι.

Για να χρησιμοποιήσετε το Trueplay, θα χρειαστείτε ένα iPhone, iPad ή iPod touch. Στην εφαρμογή Sonos*, μεταβείτε στο “Room Settings” και επιλέξτε τα ηχεία σας.

Πατώντας την επιλογή SOUND, θα σας εμφανιστεί η επιλογή Trueplay Tuning, επιλέξτε την και ακολουθήστε τα βήματα ενώ ο χώρος σας είναι ήσυχος. Χρησιμοποιήστε το iPhone ή το iPad σας ως μικρόφωνο και μετακινήστε το γύρω από το δωμάτιο (Rotate your phone) μέχρι να σταματήσει ο ήχος. Αυτό σημαίνει ότι η βαθμονόμηση έχει ολοκληρωθεί. 

*Η εφαρμογή Sonos δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη στα ελληνικά.

Πως να χρησιμοποιήσετε το Apple AirPlay 2 με τα ηχεία SYMFONISK

Για να χρησιμοποιήσετε το AirPlay 2, θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε το ηχείο SYMFONISK.

Eπιλέξτε το περιεχόμενο που θέλετε να ακούσετε στη συσκευή Apple. Πατήστε το κουμπί AirPlay στη συσκευή Apple και στη συνέχεια, επιλέξτε το ηχείο που θέλετε.

Πως να προσθέσετε μια μουσική υπηρεσία στο Sonos

Eπιλέξτε την υπηρεσία που θέλετε να προσθέσετε στην εφαρμογή Sonos*. Ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται, έτσι ώστε η εφαρμογή Sonos να μπορέσει να συνδεθεί στον λογαριασμό σας.

*Η εφαρμογή Sonos δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη στα ελληνικά.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με το ηχείο SYMFONISK;

Πώς να ξεκινήσετε με τα ηχεία SYMFONISK

Συχνές ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων για τα ηχεία SYMFONISK