Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Πως να ξεκινήσετε με τα ηχεία SYMFONISK

Πως να εγκαταστήσετε το επιτραπέζιο φωτιστικό με ηχείο SYMFONISK

Συναρμολογήσετε το επιτραπέζιο φωτιστικό SYMFONISK σε δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, κατεβάστε την εφαρμογή Sonos*, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Sonos ή δημιουργήστε έναν καινούριο αν δεν έχετε ήδη, (Set up a new Sonos system & Create account) μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, του tablet ή του υπολογιστή σας και συνδέστε το ηχείο στην εφαρμογή Sonos ακολουθώντας τις οδηγίες της εφαρμογής (Set up your Sonos speakers). Τώρα μπορείτε να ελέγξετε το ηχείο σας μέσω WiFi.

*Η εφαρμογή Sonos δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη στα ελληνικά.

Πως να εγκαταστήσετε το ηχείο-ράφι SYMFONISK

Συναρμολογήστε το ηχείο-ράφι SYMFONISK σε δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, κατεβάστε την εφαρμογή Sonos*, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Sonos ή δημιουργήστε έναν καινούριο αν δεν έχετε ήδη, (Set up a new Sonos system & Create account) μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, του tablet ή του υπολογιστή σας και συνδέστε το ηχείο στην εφαρμογή Sonos ακολουθώντας της οδηγίες της εφαρμογής (Set up your Sonos speakers). Τώρα μπορείτε να ελέγξετε το ηχείο σας μέσω WiFi.

*Η εφαρμογή Sonos δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη στα ελληνικά.

Πως να εγκαταστήσετε τα άγκιστρα ηχείων SYMFONISK

Δείτε αυτό το βίντεο για να μάθετε πώς να συνδέσετε τα άγκιστρα ηχείων SYMFONISK (τα οποία πωλούνται ξεχωριστά) στο ηχείο-ράφι. Έτσι ώστε να μπορείτε να κρεμάσετε το ηχείο από μια κατάλληλη ράγα στον τοίχο και στη συνέχεια, να ρυθμίσετε τη φορά του.

Πώς να τοποθετήσετε τον βραχίονα τοίχου SYMFONISK

Δείτε αυτό το βίντεο για να μάθετε πώς να τοποθετήσετε ένα βραχίονα τοίχου SYMFONISK (ο οποίος πωλείται χωριστά) με τις κατάλληλες βίδες και ούπα. Στη συνέχεια, δείτε πώς να στερεώσετε με ασφάλεια το ηχείο-ράφι SYMFONISK στον βραχίονα τοίχου. Παρακαλώ σημειώστε: το συμπεριλαμβανόμενο προστατευτικό σιλικόνης είναι απαραίτητο για τη χρήση του ηχείου ως ράφι καθώς προστατεύει το ηχείο από φθορές και αποτρέπει την πτώση των αντικειμένων.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με το ηχείο SYMFONISK;

Πως να χρησιμοποιήσετε τα ηχεία SYMFONISK

Συχνές ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων για τα ηχεία SYMFONISK