Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

5 ιδέες για να διακοσμήσετε το φοιτητικό δωμάτιο

Είναι δύσκολο να εμπνευστείτε σε έναν χώρο που είναι τελείως άδειος και χωρίς προσωπικότητα. Για αυτό, δημιουργήστε ατμόσφαιρα και δώστε το προσωπικό σας στιλ. Αυτές οι ιδέες λογικά δεν θα κάνουν πιο εύκολα τα ξενύχτια για διάβασμα αλλά θα σας εμπνεύσουν. Πιστέψτε το, γίνεται!


Ονειρικός κρίκος

Ποτέ δεν είμαστε αρκετά μεγάλοι για να έχουμε ουρανό στο κρεβάτι, σωστά; Φτιάξτε τον δικό σας ουρανό με μερικά απλά βήματα. Κόψτε λωρίδες από ύφασμα, δέστε τες σε δύο (ή και τρία) χούλα χουπ και κρεμάστε τα πάνω από το κρεβάτι.


Γιρλάντα με αναμνήσεις

Μία γιρλάντα από φωτογραφίες λειτουργεί σαν διακοσμητικό αλλά έχει τη δική σας πινελιά. Κάντε τη τελείως προσωπική προσθέτοντας σημειώσεις, εισιτήρια από ταξίδια και αγαπημένες συναυλίες και άλλες αναμνήσεις.Κρεμαστός κήπος

Θέλετε λίγη ιδιωτικότητα; Δοκιμάστε ένα διαχωριστικό δωματίου από κουρτίνα και τεχνητά φυτά. Κρεμάστε την κουρτίνα από ένα κουρτινόξυλο, κόψτε τη σε λωρίδες (πάνω-πάνω μην την κόψετε για να μπορείτε να την ανοιγοκλείνετε). Δέστε όσα περισσότερα τεχνητά φυτά μπορείτε σε κάθε λωρίδα. Και να ένας ακόμη τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα τεχνητά φυτά.

Τεχνητό παράθυρο

Διακοσμείστε έναν άδειο τοίχο με λίγη διακοσμητική ταινία. Ναι, καλά ακούσατε. Πάρτε την ταινία και φτιάξτε το παράθυρο που θα θέλατε να έχετε.


Αγάπη για την μουσική

Αναδείξτε την αγάπη σας για τη μουσική! Τα παλιά βινύλια είναι ιδανικά και σαν διακοσμητικά στοιχεία. Φτιάξτε διάφορους συνδυασμούς με μικρούς και μεγάλους δίσκους και διάφορες κορνίζες για να τους τοποθετήσετε.Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.