Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Εύκολοι στόχοι για τη νέα χρονιά

09-Ιαν-2019
Νέα χρονιά, νέοι στόχοι. Όταν επισκεφτήκαμε το σπίτι της Εύας, μας έδειξε πώς μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν την κάθε μας μέρα καλύτερη.
Εύκολοι στόχοι για τη νέα χρονιά

Μία αισιόδοξη αρχή

Για να ρυθμίζει καλύτερα το βιολογικό της ρολόι, μισή ώρα πριν κοιμηθεί, χαμηλώνει τα φώτα του σπιτιού για να αρχίσει σιγά – σιγά να ηρεμεί. Το πρωί ξεκινάει με γιόγκα για να έχει περισσότερη ενέργεια μέσα στη μέρα και μετά κάνει ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αιθέρια έλαια για να «ξυπνήσει» τις αισθήσεις της.

«Το υπνοδωμάτιό μου είναι το καταφύγιο μου. Το βράδυ κλείνω την πόρτα και υπάρχει απόλυτη ηρεμία. Ενώ το πρωί μπαίνει το φως του ήλιου και με ξυπνάει γλυκά.»

Εύα

«Όταν είμαι στο μπάνιο φροντίζω να το απολαμβάνω και όχι να βιάζομαι. Μουλιάζω αρωματικά μέσα σε μπουκάλια για να δίνουν αναζωογονητική αίσθηση στον χώρο.»

Εύα

«Μου αρέσει να κάνω γιόγκα στο μπαλκόνι. Ο κρύος αέρας βοηθάει στο να “καθαρίζει” το μυαλό μου.»

Εύα

«Ξεκινάω την μέρα μου με ένα τσάι για να ρυθμίζεται ο μεταβολισμός μου. Η μέντα είναι γνωστή για τις πεπτικές της ιδιότητες και το χαμομήλι είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά.»

Εύα

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: