Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Γεύμα για… έναν

07-Ιαν-2019
Τις γιορτές είχαμε σπίτι μας καλεσμένους, είτε ήμασταν καλεσμένοι σε σπίτια φίλων. Ήρθε η ώρα λοιπόν για λίγες στιγμές ηρεμίας για τον καθένα. Για αυτό, ετοιμάστε ένα ιδιαίτερο γεύμα για να απολαύσετε μόνοι σας.
Γεύμα για… έναν

Για αυτούς που κάθονται ώρες στον υπολογιστή

Δεν χρειάζεται να περιμένετε να τελειώσετε τη δουλειά σας για να απολαύσετε ένα γεύμα. Κάνετε μία προετοιμασία, όπως ένα σάντουιτς, μερικά φρούτα και σνακ, τοποθετήστε τα σε ένα τρόλεϊ κουζίνας και τσιμπήστε όταν πεινάσετε.

Για αυτούς που οι φαντασία τους ταξιδεύει

Όταν τρώτε μόνοι, δεν σημαίνει ότι δεν έχετε παρέα. Γιατί να μην απολαύσετε ένα φαγητό παρέα με το αγαπημένο σας βιβλίο; Μία βάση για tablet σίγουρα θα σας διευκολύνει για να ακουμπήσετε το βιβλίο.

Για αυτούς που κάθονται ώρες στον καναπέ

Όταν είστε μόνοι στο σπίτι και δεν θα σας ενοχλήσει κανείς, φτιάξτε το αγαπημένο σας φαγητό. Διαλέξτε έναν δίσκο σερβιρίσματος για να μην λερώσετε τον καναπέ σας και απολαύστε το γεύμα.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: