Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Μικρές προσθήκες για να βάλετε τάξη στο σπίτι σας

Ο Ιανουάριος είναι ιδανικός μήνας για να οργανώσετε το σπίτι σας. Ακόμη και οι μικρές αλλαγές κάνουν την διαφορά. Τα κουτιά αποθήκευσης και τα χειροποίητα καλάθια είναι εύκολες και οικονομικές λύσεις.

KUNGSFORS διχτυωτή τσάντα, σετ 2 τεμ.

Οικολογική συνείδηση στην κουζίνα

Χαλάνε τα φρούτα και τα λαχανικά σας; Διατηρήστε τα σε διχτυωτές τσάντες που επιτρέπουν τον αέρα και θα σας βοηθήσουν στην μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας. Μερικά ξύλα κοπής και πιάτα δίπλα στα φρούτα και τα λαχανικά θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε το γεύμα σας γρήγορα.

EKET Ντουλάπι με πόρτα

Τάξη στο υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι ο χώρος που ξεκουράζεστε, άρα πρέπει να είναι και ένα δωμάτιο που να σας βοηθάει σε αυτό. Ένα επίτοιχο κομοδίνο έχει πολλά θετικά. Πρώτον αποθηκεύετε πράγματα που δεν θέλετε να φαίνονται και δεύτερον μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και το πάτωμα. Για περισσότερη χαλάρωση, βάλτε στο κρεβάτι σας αφράτες και ζεστές κουβέρτες και ριχτάρια από φυσικά υλικά σε απαλά χρώματα.

VIKFJÄRD Πετσέτα μπάνιου

Ανανέωση στο μπάνιο

Ασχοληθείτε με την ανανέωση του μπάνιου γιατί είναι κάτι που απολαμβάνετε κάθε μέρα. Αν οι πετσέτες σας είναι παλιές και δεν είναι απορροφητικές πια, γιατί να μην τις αντικαταστήσετε με νέες καλύτερες. Δώστε αρμονία στον χώρο και νιώστε σαν να είστε σε σπα με αξεσουάρ σε φυσικά υλικά, όπως μπαμπού.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.