Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Το τέλειο γραφείο για την πρώτη δημοτικού

Η σχολική χρονιά έχεις ξεκινήσει και το μικρό σας πάει πρώτη δημοτικού. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία χρειάζονται ένα γραφείο για να μπορούν να συγκεντρωθούν να διαβάσουν και να κάνουν χειροτεχνίες τους.

MICKE γραφείο
Το πιο σημαντικό για ένα γραφείο, είτε πρόκειται για μεγάλους είτε για μικρούς, είναι η έξυπνη οργάνωση. Θα περνάνε αρκετό χρόνο εκεί για να διαβάζουν, να μαθαίνουν αριθμητική, να ανακαλύπτουν καινούρια πράγματα και να χρησιμοποιούν την φαντασία τους. Για αυτό λοιπόν πρέπει να φτιάξετε έναν χώρο που να τους βοηθάει να συγκεντρωθούν σε ένα πράγμα κάθε στιγμή. Η σειρά TROFAST θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε τα τετράδιά τους, τις ζωγραφιές τους, αλλά και τα αντικείμενα προς ανακύκλωση. Οι αποθηκευτικοί χώροι βοηθούν τα παιδιά να τα έχουν όλα σε τάξη. Τα ψηλά ράφια είναι ιδανικά για τα βιβλία τους και σε έναν μαγνητικό πίνακα θα μπορέσετε να αναρτήσετε το πρόγραμμα του σχολίου και τα διπλώματα που θα αρχίσουν να έρχονται.


Η άνεση είναι σίγουρα κάτι πολύ σημαντικό και απαραίτητο. Σιγουρευτείτε ότι θα βάλετε ένα φωτιστικό γραφείου που θα εστιάζει σωστά αλλά και ένα πιο ατμοσφαιρικό φωτιστικό. Μία σταθερή και εργονομική καρέκλα είναι κάτι εξίσου σημαντικό που πρέπει να έχει ένα παιδί στο γραφείο του. Μη ξεχάσετε ένα κάθισμα και για εσάς. Επιλέξαμε ένα σκαμπό που θα μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε και τα αντικείμενα που είναι στα ψηλά ράφια.


«Στα παιδιά αρέσουν πολύ οι χειροτεχνίες, για αυτό χρειάζονται ένα γραφείο με πολύ χώρο για να μπορούν να ζωγραφίζουν και να έχουν τις μπογιές τους»


Το γραφείο δεν είναι μόνο για διάβασμα! Ακόμα και οι ανήσυχοι καλλιτέχνες χρειάζονται χώρο. Ένα κουρτινόξυλο στον τοίχο με κρίκους κουρτίνας με κλιπ βοηθάει για να κρεμάσετε ένα μικρό καλάθι για οργάνωση. Το κουρτινόξυλο είναι και ιδανικό για να κρεμάσετε ένα ρολό χαρτί ώστε να είναι άδειο και καθαρό το γραφείο.