Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Το διάβασμα γίνεται παιχνιδάκι

30-Αυγ-2018
Έρευνες δείχνουν ότι τα παιδιά συγκεντρώνονται καλύτερα όταν υπάρχει μία μικρή κίνηση. Εδώ θα βρείτε 3 παιχνιδιάρικους τρόπους για να τα βοηθήσετε να συγκεντρωθούν!
Το διάβασμα γίνεται παιχνιδάκι

Ένα διάλειμμα για λίγη κούνια

Ένα γρήγορο διάλειμμα κάθε 20 λεπτά βοηθά τα παιδιά να συγκεντρωθούν. Φτιάξτε μία γωνιά για παιχνίδι δίπλα από το γραφείο ώστε να κάνουν το διάλειμμά τους και μετά να συνεχίσουν το διάβασμα.

Αφήστε τα να στριφογυρνάνε

Πολλές φορές μπορεί να ενοχλείστε όταν τα παιδιά στριφογυρίζουν στην καρέκλα. Διαβάστε όμως το αποτέλεσμα μίας έρευνας! Τα παιδιά συγκεντρώνονται καλύτερα όταν διαβάζουν και στριφογυρίζουν ταυτόχρονα. Άρα την επόμενη φορά κάνετε λίγη υπομονή και αφήστε τα να στριφογυρνάνε.

Οι μικρές ζωγραφιές των μεγάλων μυαλών

Είναι γνωστό ότι οι σημειώσεις βοηθούν στην συγκέντρωση. Ίσως είναι λιγότερο γνωστό ότι και οι μικρές ζωγραφιές, το παιχνίδι με χάντρες ή ό,τι άλλο απασχολεί τα χέρια τους, τους βοηθάει. Πιάστε ένα μολύβι και δημιουργείστε.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: