Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Κάνετε ένα μικρό διάλειμμα

Όταν εργάζεστε, έχετε παιδιά και πολλές άλλες δραστηριότητες, πάντα λίγη ξεκούραση και χαλάρωση είναι απαραίτητη. Δείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις στιγμές ηρεμίας.

STRANDMON Πολυθρόνα

Φτιάξτε τη δική σας «φούσκα»

Παίρνει μερικά δευτερόλεπτα να τοποθετήσετε δύο πολυθρόνες αντικριστά. Μικρύνετε το κενό μεταξύ τους και ξαπλώστε για λίγο, είτε για να κοιμηθείτε, είτε απλώς για να ξεκουραστείτε.

SKOGSKLÖVER Στόρι

Εισπνοή, εκπνοή

Ένα μεγάλο περβάζι μπορεί να είναι ό,τι χρειάζεστε για λίγη ηρεμία. Διακοσμήστε το με λευκά είδη, ένα στόρι και πάρτε μία κούπα τσάι ή καφέ. Η γωνιά χαλάρωσης είναι έτοιμη!

LEJONGAP Κουρτίνα, 2 τεμ.

Αφεθείτε στο κάλεσμα της κουρτίνας

Αν έχετε ένα επιπλέον στρώμα, έχετε έτοιμη και τη γωνιά ξεκούρασης που χρειάζεστε. Αποκτήστε την ιδιωτικότητα που θέλετε με μακριές κουρτίνες και μία κουνουπιέρα. Μερικά λεπτά μόνοι σας και μετά θα είστε έτοιμοι να συνεχίσετε τη μέρα σας.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.