Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Πώς μας επηρεάζει η στάση του ύπνου που προτιμάμε;

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο που προτιμάμε να κοιμόμαστε. Ποιες είναι όμως οι στάσεις που μας βοηθάνε να έχουμε έναν ποιοτικό ύπνο; Είναι δύσκολο να ελέγξουμε τις στάσεις μας κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά υπάρχουν τρόποι να διασφαλίσουμε ότι παραμένουμε άνετοι όποια θέση κι αν πάρουμε. Παρακάτω, θα εξερευνήσουμε τις τέσσερις κύριες στάσεις ύπνου και πώς να έχουμε τον καλύτερο ύπνο με την κάθε μία.

Πώς να νιώσετε άνετα όταν κοιμάστε

Η άνεση είναι το κλειδί για έναν καλό ύπνο. Αλλά πώς θα νιώθετε πιο άνετα στο κρεβάτι; Η αλήθεια είναι, πως όσο πιο άνετα νιώθετε στο κρεβάτι σας, τόσο πιο ποιοτικός είναι ο ύπνος σας. Παρόλο που όλοι έχουμε διαφορετικές επιθυμίες και ανάγκες, σε ό,τι αφορά την τέλεια διαμόρφωση του κρεβατιού, οι παράγοντες που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες είναι ίδιοι.

Μίνιμαλ λεπτομέρειες σε ένα μικρό και στιλάτο υπνοδωμάτιο

Μία διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων αντιμετώπισε την πρόκληση να φτιάξει ένα όμορφο μικρό υπνοδωμάτιο συνδυάζοντας στιλ και οργάνωση.

Ιδέες για ένα παιδικό υπνοδωμάτιο με πολλές αποθηκευτικές λύσεις

Δείτε πως ένας διακοσμητής εσωτερικών χώρων σχεδίασε ένα παιδικό υπνοδωμάτιο που αφήνει την φαντασία των παιδιών ελεύθερη, με αρκετό χώρο για να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους με τη βοήθεια αποθηκευτικών χώρων.

Ξεκινήστε την μέρα σας με τάξη, μέρος I

Δημιουργήσαμε 3 διαφορετικές λύσεις για το υπνοδωμάτιο για να ξεκινάτε τη μέρα σας. Αυτή είναι για εσάς που έχετε πιεσμένο πρόγραμμα.