Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Μήπως η ατμόσφαιρα του υπνοδωματίου σας δε σας βοηθάει να κοιμηθείτε καλά;

Η ποιότητα του αέρα στο σπίτι σας μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο πόσο καλά κοιμάστε τη νύχτα. Και μπορεί να μην είναι από τους πιο προφανείς παράγοντες, αλλά ο αέρας που δεν είναι καθαρός ή τα υψηλά επίπεδα υγρασίας στο σπίτι σας μπορεί να διαταράξουν τον ύπνο σας και να επηρεάσουν την υγεία σας. Μάθετε περισσότερα για την ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας παρακάτω.

Πώς να πετύχετε την τέλεια θερμοκρασία για έναν καλό ύπνο

Είναι ευρέως γνωστό ότι η λάθος θερμοκρασία τη νύχτα μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές στον ύπνο σας. Με τις παρακάτω πέντε συμβουλές, θα μάθετε πώς να διασφαλίζετε την κατάλληλη θερμοκρασία του κρεβατιού και του υπνοδωματίου σας – επομένως και του σώματός σας – για να απολαμβάνετε έναν ποιοτικό ύπνο.

Γιατί το φως στο υπνοδωμάτιο έχει μεγάλη σημασία

Αν θέλετε να σας παίρνει εύκολα ο ύπνος, πρέπει να επιλέξετε έναν σωστό φωτισμό. Όλοι γνωρίζουμε ότι το φως και ο ύπνος δε συνδυάζονται πολύ καλά, αλλά το να κατανοήσουμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό, μπορεί να μας βοηθήσει να κοιμηθούμε καλύτερα και να ξυπνήσουμε γεμάτοι ενέργεια.

Πώς να βελτιώσετε την ποιότητα του αέρα για έναν καλύτερο ύπνο

Ο πιο καθαρός αέρας και τα ισορροπημένα επίπεδα υγρασίας στο υπνοδωμάτιο μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα του ύπνου σας. Πιο απλά, όσο καλύτερη είναι η ποιότητα του αέρα, τόσο καλύτερα θα κοιμάστε. Παρόλα αυτά, αν δεν είχατε ποτέ ξανασκεφτεί για την ποιότητα του αέρα, μην ανησυχήσετε – απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω απλά, αλλά αποτελεσματικά βήματα για να διασφαλίσετε ότι είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Ο φωτισμός που θα σας κάνει να κοιμάστε καλύτερα

Ο ρυθμιζόμενος σε ένταση φωτισμός και η απομάκρυνση των ηλεκτρονικών συσκευών, σας βοηθούν να κοιμάστε καλύτερα. Τα επίπεδα φωτός στο υπνοδωμάτιό σας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου σας. Ακολουθήστε αυτές τις τέσσερις συμβουλές για να αξιοποιήσετε τη δύναμη του φωτός για έναν καλύτερο ύπνο.

5 τρόποι για έναν «ήσυχο» ύπνο

Αν σας συμβαίνει συχνά να χάνετε τον ύπνο σας, λόγω θορύβων στο υπνοδωμάτιο, μάθετε πώς να τους αποφύγετε. Ο θόρυβος επηρεάζει σοβαρά τον ύπνο σας, είτε προέρχεται από φασαρία που κάνουν οι γείτονες είτε από την κυκλοφορία στον δρόμο. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να περιορίσετε τον θόρυβο.

Πώς μας επηρεάζει η στάση του ύπνου που προτιμάμε;

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο που προτιμάμε να κοιμόμαστε. Ποιες είναι όμως οι στάσεις που μας βοηθάνε να έχουμε έναν ποιοτικό ύπνο; Είναι δύσκολο να ελέγξουμε τις στάσεις μας κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά υπάρχουν τρόποι να διασφαλίσουμε ότι παραμένουμε άνετοι όποια θέση κι αν πάρουμε. Παρακάτω, θα εξερευνήσουμε τις τέσσερις κύριες στάσεις ύπνου και πώς να έχουμε τον καλύτερο ύπνο με την κάθε μία.

Πώς να νιώσετε άνετα όταν κοιμάστε

Η άνεση είναι το κλειδί για έναν καλό ύπνο. Αλλά πώς θα νιώθετε πιο άνετα στο κρεβάτι; Η αλήθεια είναι, πως όσο πιο άνετα νιώθετε στο κρεβάτι σας, τόσο πιο ποιοτικός είναι ο ύπνος σας. Παρόλο που όλοι έχουμε διαφορετικές επιθυμίες και ανάγκες, σε ό,τι αφορά την τέλεια διαμόρφωση του κρεβατιού, οι παράγοντες που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες είναι ίδιοι.