Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Ιδέες και λύσεις οργάνωσης για τον χώρο πλυντηρίου

Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Kristina Pospelova μας βοηθάει να φτιάξουμε έναν χώρο πλυντηρίου ακόμη και ο χώρος είναι περιορισμένος.

Ένα ζεστό και ευχάριστο υπνοδωμάτιο

Δεν χρειάζονται πολλά για να φτιάξετε το υπνοδωμάτιο που θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας. Εμπνευστείτε από υφάσματα, λευκά είδη και διακοσμητικά που θα κάνουν το υπνοδωμάτιό σας ονειρικό.

Ένα ευέλικτο γραφείο στο καθιστικό σας

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν την επιλογή να δουλεύουν από το σπίτι τους, άλλοι πιο συχνά και άλλοι πιο σπάνια. Αν το σπίτι σας είναι μικρό, φτιάξτε ένα γραφείο σε μία γωνιά του καθιστικού. Ακολουθήστε αυτές τις ιδέες για να έχετε την απόλυτη ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ελεύθερου χρόνου στο σπίτι.

Φτιάξτε την δική σας ανοιχτή ντουλάπα

Χρησιμοποιείστε ανοιχτή αποθήκευση για να βλέπετε συνέχεια τα αγαπημένα σας ρούχα. Με ένα σύστημα αποθήκευσης ρούχων προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες, θα βρίσκετε εύκολα τα ρούχα που ψάχνετε.

Δώστε χρώμα στο καθιστικό και κάνετε την οργάνωση παιχνίδι

Η ομαδοποίηση των αντικειμένων σας γίνεται πιο εύκολη με τον διαχωρισμό χρωμάτων. Εκτός από αυτό, τα χρώματα φτιάχνουν και την διάθεση. Εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες που θα φέρουν την τάξη και το χαμόγελο στο σπίτι σας.